Kontakt

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg handle VIGOR & SAGE på nettet?

VIGOR & SAGE selges ikke i rene nettbutikker, men flere av våre forhandlere har også nettbutikk. Se vår forhandleroversikt her

Hva betyr anbefalt veiledende utsalgspris?

Alle våre forhandlere bestemmer selv utsalgspriser på sine varer. Anbefalt veiledende utsalgspris er prisene vi anbefaler, men faktisk utsalgspris kan variere fra forhandler til forhandler. 

Hva betyr 100% fornøydgaranti?

Dersom du (eller kjæledyret ditt) ikke er 100% fornøyd, gir vi deg pengene tilbake eller ny vare. Varen returneres til forhandleren du kjøpte den. Husk kvittering. Gjelder alle størrelser, men du kan ikke ha brukt opp mer enn halve innholdet. 

Trenger valper av store raser et spesielt fôr?

Forskning viser at valper av store raser er spesielt utsatt for sykdommer i skjelettet dersom de ikke får fôr med riktig innhold av enkelte næringsstoffer, spesielt energi, kalsium og fosfor. VIGOR & SAGE Wolfberry Well-Being Large Breed Puppy er utviklet spesielt for valper av store raser, med bakgrunn i dette.

Hvor mye mat bør jeg gi kjæledyret mitt?

Alle kjæledyr er ulike, og det er individuelt hvor mye mat de trenger for å holde seg sunne og friske. Du finner fôringstabeller med anbefalt mengde fôr per døgn på våre produktsider. Disse tabellene er veiledende, og et godt utgangspunkt, men du må alltid tilpasse mengden fôr etter ditt kjæledyrs hold og aktivitetsnivå.

VIGOR & SAGE Norway AS

Karihaugveien 89, 1086 Oslo

Åpningstider:

Mandag – fredag kl 08:00 – 16:00

E-post: scandinavia@vigornsage.com

Telefon: 22 29 98 00