Kontakt

Vanlige spørsmål

Kan jeg kjøpe produktene i nettbutikk

Våre produkter selges ikke i vår nettbutikk, men mange av våre forhandlere har nettbutikk. Se vår forhandleroversikt her.

Hva betyr anbefalt veiledende utsalgspris?

Alle våre forhandlere bestemmer selv utsalgspriser på sine varer. Anbefalt veiledende utsalgspris er prisene vi anbefaler, men faktisk utsalgspris kan variere fra forhandler til forhandler.

Hva betyr 100% fornøydgaranti?

Om du eller din hund/katt ikke er 100% fornøyd, gir vi deg pengene tilbake eller erstatter med nytt VIGOR & SAGE -produkt. Varen returneres til forhandleren du kjøpte den. Husk å ta med kvitteringen. Fornøydgartantien gjelder alle størrelser og varianter av VIGOR & SAGE, og du kan ikke ha brukt opp mer enn halvparten av innholdet i posen.

Trenger valper av store raser et spesielt fôr?

Forskning viser at valper av store raser er særlig utsatte for sykdommer i skjelettet dersom de ikke får fôr med tilpasset innhold av energi og visse næringsstoffer, som f.eks. kalsium og fosfor. Spør våre forhandlere eller oss om hva som anbefales til din valp. 

Hvor mye mat skal jeg gi min hund eller katt?

Alle dyr er ulike, og det er svært individuelt hvor mye mat de trenger for å holde seg sunne og friske. Du finner tabell med anbefalt fôrmengde per dag på våre produktsider og på forpakningenes bakside. Disse tabellene er veiledende og et godt utgangspunkt, men du må alltid tilpasse mengde fôr etter din hund eller katts hold og aktivitetsnivå.

Petpowerhouse AS

Gneisveien 23, 2020 Skedsmokorset

Åpningstider:

Mandag – Fredag kl 08:00 – 16:00

E-post: morten@petph.no

Telefon: 22 29 98 00