PERSONVERN OG DATABESKYTTELSE

Hos PetPowerHouse er konfidensiell behandling av våre kunders personlige data en prioritet, og vi følger alle pålagte nasjonale og Europeiske databeskyttelsesregler og -lovverk.

Nedenfor kan du lese mer om informasjonen vi registrerer og lagrer, og hvordan vi håndterer det.

 

INNSAMLING, PROSESSERING OG BRUK AV DATA

Som på de fleste nettsider kan du besøke vår nettside uten å fortelle oss hvem du er eller dele andre data. Vi samler informasjon om antall besøk, mengde tid som brukes på vår nettside, hvilke sider som besøkes og informasjon fra din nettleser, spesielt IP-adressen og programvare og maskinattributter. Denne informasjonen er aggregert slik at vi kan se hvordan vår nettside brukes og hvordan den kan forbedres.

Vi lagrer bare informasjon og personlige data (nedenfor beteget samlet som ‘Data’) som du frivillig gir fra deg, for eksempel i forbindelse med en bestilling, registering for informasjon, kontakt eller oppdretterklubb. 

Når du første gang kontakter oss opprettes en brukerprofil i en database. All ytterligere Data, som du deler på senere tidspunkter, lagres under denne brukerprofilen.

I tilfelle du deler Data til andre personer, som ektefelle eller arbeidskollegaer, forutsetter vi at du har nødvendig tillatelse til dette.

Brukere under 18-års alder skal ikke dele Data eller annen informasjon på vår nettside uten tillatelse fra foreldre eller verge.

Med mindre du mottar annen beskjed, vil dine Data lagres hos oss og brukes ved håndtering forespørsler, ønsker eller andre saker som er et resultat av enighet mellom deg og oss, for eksempel ved bestilling og leveranse av produkter og for administrative formål.

LAGRING AV DATA

Vi lagrer all Data som du deler med oss, inntil du trekker tilbake din godkjennelse. Du har når som helst rett til å begjære sletting av dine Data, delvis eller helt. Vi vil etterkomme en slik begjæring umiddelbart. I tilfeller der vi er forpliktet av annet lovverk å lagre Data, vil Dataene ikke bli slettet, men blokkert.

RETTIGHETER PÅ TILGANG TIL DATA

Når som helst, etter skriftlig henvendelse, vil du motta den informasjonen du ønsker om dine lagrede Data.

ABONNEMENT TIL VÅRE E-POST NYHETSBREV

Dersom du abonnerer på vårt nyhetsbrev, vil vi bruke de dataene du deler, med din tillatelse, til å sende nyhetsbrev per e-post til deg. Da må din e-post adresse  og interesse oppgis. All annen informasjon er gitt frivillig og hjelper oss med å sende deg e-poster som er relevante for deg. Nyhetsbrevene inneholder aktuelle tilbud, nyheter og informasjon om våre produkter, tjenester og arrangementer.
Vi søker hele tiden å forbedre våre tjenester. Dette innebærer analyse av nyhetsbrevene som sendes, for eksempel hvorvidt de gitte e-post adressene er virksomme, hvorvidt nyhetsbrevet blir åpnet, hvilke linker i nyhetsbrevet som er blitt benyttet og hvorvidt det har kommet svar eller respons.Ingen Data vil bli gitt til tredje part. Du kan når som helst si opp ditt abonnement på vårt nyhetsbrev med umiddelbar virkning. Dette kan gjøres ved å klikke på ‘unsubscribe’ (avslutt abonnement) linken som finnes nederst på nyhetsbrevet, eller ved å sende en e-post til vår kundeservice: scandinavia@vigornsage.com.

INFORMASJONSKAPSLER

Vi bruker informasjonskapsler for å optimalisere dine besøk på vår nettside og for å samle og lagre data for markedsførings- og forbedringsformål. En informasjonskapsel er en kort tekstfil som sendes til din nettleser fra en webserver, og lagres på harddisken på din datamaskin og tillater gjenkjennelse fra nettleseren som benyttes. Informasjonskapselen som vi benytter lagrer ikke personlig informasjon, men hjelper til med å lage en anonymisert brukerprofil. De kan ikke skade din datamaskin.

Du kan deaktivere bruken av informasjonskapsler når som helst ved å skifte preferanser på din nettleser.

OVERFØRING AV DATA TIL TREDJE PART

Vi deler ikke innsamlede Data med noen tredjepart. Vi selger, leier eller bytter ikke dine Data med mindre vi blir lovpålagt dette av offentlige myndigheter eller som beskrevet under. I tilfelle underkontraktører eller agenter utfører tjenester som du har bedt oss om, forlanges det at våre partnere skal behandle dine data konfidensielt og i samsvar med vilkårene for å utføre sin tjeneste. I tillegg forlanges det at dine data skal behandles i samsvar med lovgitte personvernsregler og datasikkerhetsprosedyrer.

SIKKERHET

Vi bryr oss om sikkerheten til dine data og benytter alle tekniske og organisatoriske muligheter til å lagre Dataene på en måte som gjør dem utilgjengelige for tredjeparter.

Alle Data er lagret på servere som tilfredsstiller høye sikkerhetsstandarder og er beskyttet mot misbruk og tilgang fra uvedkommende.

For ytterligere informasjon om beskyttelsen av dine Data kan du kontakte:

PetPowerHouse AS

Gneisveien 32, 2020 Skedsmokorset

E-post: scandinavia@vigornsage.com

Telefon: 22 29 98 00

Org.nr.: 917472580