fbpx

Vigor & Sage får mange gode tilbakemeldinger for sine helsemessige egenskaper!

Hunde- og kattefôret fra Vigor & Sage, har en rekke helsemessige fordeler som blant annet gir bedre tannhelse og minsker allergier hos hunder og katter. – Fôret er lett fordøyelig, slik at hundene og kattene får utnyttet fôret mye mer, understreker distriktsansvarlig selger og produktekspert André Mølsted.

PetPowerhouse er distributør for katte- og hundeprodukter, og fører blant annet merkene Vigor & Sage og Biokat’s. Vigor & Sage, ble etablert som et europeisk varemerke sommeren 2016, med hovedkontor i Rotterdam i Nederland. Alle produktene er europeisk produsert, tørrfôret produseres i Nederland og våtfôret i Spania.

Vigor & Sage er et «Super Premium” fôr med høyt innhold av ferskt benfritt kjøtt eller laks med naturlige ingredienser levert fra Nederland, Tyskland og Norge.

Ingrediensene kommer fra Nederland, Tyskland og Norge, og fôret er helt naturlig og inneholder ingen tilsetningsstoffer; bare protein, urter, tang og ferskt kjøtt.

Vigor & Sage er et dyrefôr med godt balanserte produktoppskrifter. Det ligger en vitenskapelig bakgrunn rundt bruken av urter, hvor Vigor & Sage bygger på kunnskaper innen tradisjonell, kinesisk medisin. Bak hvert produkt og hver oppskrift er det en historie om urter og ingredienser. Urter, røtter og frukter er kombinert for å tilby helsemessige fordeler og utsøkte smaker. Det er alltid minst fire urter som jobber sammen som «naturens lege» og «gourmetkokk».

PetPowerhouse’ slagord er «Pets, People, Planet». Med en norsk bakgrunn og ansvarlige eiere, har de den siste tiden jobbet ekstra mye med bærekraft. Det første steget mot en mer miljøvennlig fremtid, blir en bærekraftig produktemballasje. Det er nå startet et prosjekt for å lansere en 100% resirkulerbar sekk i løpet av 2024. Med dette vil Vigor & Sage være på linje med det nye direktivet for emballasje som vil komme i EU.

Lanserer ny bærekraftig kattesand

PetPowerhouse, som også fører kattesandmerket Biokat’s, forteller at det anerkjente merket nå kommer med en helt ny kattesand som heter Biokat’s Natural Care.

– Det er en bærekraftig sand som er laget av plantefiber som er helt nedbrytbart, og som man i prinsippet kan helle i toalettet når man er ferdig med det, men dette må avklares med lokale myndigheter. Lanseringen av Biokat’s Natural Care i Nederland har gått veldig bra, og her i Norge er PetPowerhouse først ute med å lansere et slikt produkt som kan erstatte tradisjonell kattesand som kommer fra gruvedrift.

Holder seg ren lengre
Kattesanden fra Biokat’s Natural Care, har en høy absorberingsevne og kan absorbere opptil 700 prosent av sin egen vekt. Takket være de naturlige plantefibrene, er den myke sanden kattenes favoritt, og kattedoen holder seg dessuten ren lengre enn ved bruk av vanlig kattesand – i tillegg til at den er svært miljøvennlig.

– Katteeiere vet at en god kattesand skal klumpe seg, og det blir nesten litt som sement. De fleste skjønner at det ikke er spesielt bærekraftig når urin og avføring – som i utgangspunktet er nedbrytbart – må kastes i restavfall. Derfor mener jeg at denne kattesanden burde være fremtiden, utdyper Marita Johansen.

PetPowerhouse har gitt 30 ambassadører muligheten til å teste ut den nye kattesanden, og resultatet er 30 veldig fornøyde katteeiere. Produktet er nå tilgjengelig i fagbutikkene.

Les hele artikkelen her https://www.norskebransjemagasinet.no/nyheter/artikel/petpowerhouse