fbpx

Vigor & Sage oppdretterklubb!

Vi avslutter samarbeidet med Bonuscard 1. august 2023, og går tilbake til bruk av våre «vanlige» bonuskort med hver 8. sekk gratis.

NB! Medlemmer av kundeklubben kan overføre allerede påbegynte kort i Bonuscard til det andre kortet, så dere ikke går glipp av noen kjøp.

Som oppdretter av hunder eller katter kan du søke om å bli medlem av vår oppdretter klubb. Det koster ingenting å melde seg inn i oppdretterklubben og du får flere medlemsfordeler. Nedenfor kan du lese noen av spørsmålene som ofte er stilt av våre kunder om oppdretterklubben.

Medlemsfordeler i Vigor & Sage oppdretterklubb:

  • Gunstige rabatter på fôr (inntil 40%)
  • Gunstige rabatter på Biokat’s kattesand (inntil 40%)
  • Valpe-/kattungepakke

Hvordan melder jeg meg inn i oppdretterklubben?
For å melde deg inn i oppdretterklubben kan du bruke søknadskjemaet som du finner her: https://petpowerhouse.no/oppdretter/ 
Her finner du også medlems betingelsene for VIGOR & SAGE Oppdretterklubb.

Hva skjer når jeg melder meg inn i oppdretterklubben?
Når du har meldt deg inn i oppdretterklubben vil vi sende ut et medlemskort til deg i posten + informasjon om selve oppdretterklubben. (Vi sender ut medlemskort ca. 1 gang i måneden).

Har dere valpepakker/kattungepakker?
Ja, som medlem av vår oppdretterklubb kan du bestille valpe/kattungepakker til dine kull. Disse bestiller du og henter hos din nærmeste Vigor & Sage forhandler

Lurer du på noe mer?
Har du flere spørsmål om fôret eller oppdretterklubben kan du kontakte oss på e-post: scandinavia@vigornsage.com eller send oss en melding via våre Facebook sider.